Home » Wie is Joyce?

 

Ik ben Joyce, de oprichtster van Joyce Helpt. In 2011 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werkster. Ik heb veel geleerd en heb mijn ervaring kunnen delen in verschillende banen. Daarnaast heb ik ook een secretaresse opleiding gevolgd en afgerond, ook hier ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Verder heb ik veel professionele ervaring opgedaan in huishoudelijk werk. Erg leuk, maar ik miste iets.
De afgelopen tijd is er veel veranderd in de zorg en er is nog steeds veel aan het veranderen. Voor veel mensen is dit leven in onzekerheid. Ik heb hier veel over gesproken met mijn ouders en partner. Mijn vader gaf al snel de tip om als zzp’er in de zorg aan de slag te gaan. Op deze manier zouden de mensen die zorgbehoevend zijn nog steeds hulp kunnen krijgen. Het idee dat ik hiermee mensen zou kunnen helpen vind ik erg fijn.
In een aantal jaren tijd heb ik veel gezien en merkte dat mijn hart bij het zelfstandig ondernemen ligt. Doen wat goed voelt. Mensen ondersteuning bieden op maat, tijd nemen voor elk individueel. Ieder mens is uniek en is het waard om geholpen te worden.

Hieronder vindt u een opsomming van karaktereigenschappen van mij die ik afgelopen jaren voorbij heb horen komen:


Enthousiast
Creatief
Zelfstandig
Ondernemend
Doelgericht
Ondersteunend
Punctueel
Geordend
Positief
Motiverend
Inlevend
Hardwerkend 
Betrouwbaar


Het lijkt mij leuk om kennis met u te maken, zodat ik na een tijd ook een karaktereigenschappenlijstje van u kan maken. Graag help ik u waar nodig. Mijn aanbod is zeer breed. Mochten er wensen zijn die niet bij mijn aanbod staan kunt u dit aangeven. In overleg met u ga ik kijken of ik daar iets in kan betekenen.